صفهای طولانی کامیونهای ترانزیتی در پایانه مرزی بیلهسوار درحالی موجب گلایه رانندگان شده، که فرماندار شهرستان بیلهسوار گفت: مشکلاتی که در چند هفته اخیر به وجود آمده هنوز برطرف نشده و انتظار میرود مسئولان گمرک به سرعت مشکلات را رفع کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، در حالی که در بسیاری از پایانههای مرزی شرایط تسهیلگری برای صادرکنندگان و واردکنندگان به وجود آمده، متأسفانه در پنجمین پایانه فعال ترانزیتی کشور در شهرستان مرزی بیلهسوار کمترین تسهیل و امکانات فراهم نشده و کامیونداران از طولانی بودن فرآیند صادرات و واردات و ارسال کالاها گلهمند هستند.
در حالی که کامیونهای حاضر در پایانه مرزی بیلهسوار بین هفت تا ۱۰ روز معطل در این منطقه میشوند و نوبتدهی نیز به سختی انجام میشود، انتظار در تسریع ترددهای مرزی است تا عبور و مرور با تسهیل ویژه انجام شود.
فرماندار شهرستان بیلهسوار با اذعان به سختی ترددها در پایانه مرزی بیلهسوار گفت: مشکلاتی که در چند هفته اخیر به وجود آمده هنوز برطرف نشده و انتظار میرود مسئولان گمرک و پایانههای مرزی به سرعت مشکلات به وجود آمده را رفع کنند تا تسریع بیشتری را در ترددها شاهد باشیم.
صاحبعلی اصغری تصریح کرد: اکثر کامیونداران از نوبتدهی و تأخیر به وجود آمده در سیستمهای ارزیاب گلایهمند هستند در حالی که ما درخواست افزایش نیروی ارزیاب را کردیم تا سرعت بیشتری را در فرآیند ترخیص کالاها و عبور و مرور راحت کامیونداران را در هر ۲ مسیر شاهد باشیم.
وی گفت: در هشت ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالا توسط بیش از ۱۰۰ دستگاه کامیون جابجا شده اما صفهای طولانی ایجاد شده گلایه رانندگان را به همراه داشته که چندین روز در پشت کامیونها میمانند و امکان تردد برای آنها فراهم نمیآید.
فرماندار شهرستان بیلهسوار افزود: در مجموع روزانه ۴۰ تا ۵۰ دستگاه کامیون از سمت ایران و ۳۰ دستگاه از سمت آذربایجان وارد کشورمان میشود تا کالاهای مختلف جابجا شده که در این زمینه انتظار میرود تسهیل ویژهای فراهم آید.
اصغری در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عمده صادرات صیفیجات و محصولات کشاورزی است و به سرعت امکان فسادآوری آنها وجود دارد، ضروری است تا در سریعترین زمان در پایانه مرزی امکان ترخیص فراهم آید تا کالاها به کشورهای مورد نظر برسند.
فرماندار شهرستان بیلهسوار اضافه کرد: عمده بازارهای صادراتی استان اردبیل روسیه، گرجستان و آذربایجان است که کامیون داران با همراهی شرکتهای صادراتی سعی میکنند کالاها را در یک فرآیند قانونی به کشورهای هدف صادر کنند که تسهیلگری در این زمینه جز برنامهریزیها و هدفگذاریهای اصلی است.
انتهای پیام/۱۳۱
- نویسنده: تسنیم