معاون پژوهش حوزههای علمیه گفت: ۳۳ برنامه از جمله تجلیل از پژوهشگران برتر و نویسندگان برتر حوزه کتب و مقالات به مناسبت هفته پژوهش، در قم برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی، امروز در نشستی خبری در جمع خبرنگاران که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، تصریحکرد: جشنواره کتاب سال که تجلیل از نویسنده کتاب برتر سال هست، جشنواره مقالات که تجلیل از نویسنده برتر مقالات علمی هست، جشنواره علامه حلی که تجلیل از پژوهشگران جوان هست، جشنواره آثار اساتید پژوهشی، جشنواره کانونهای علمی طلاب وتجلیل از پژوهشگران برتر از برنامههای هفته پژوهش است.
معاون پژوهش حوزههای علمیه بیانکرد: جشنواره آثار پژوهشی کارکنان مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار، آثارشان بررسی، ارزیابی، داوری و از آثار برتر کارکنان مرکز مدیریت تجلیل می شود.
وی از رونمایی از ۲ نشریه ای که معاونت پژوهش در رابطه با پژوهش در صدسالگی حوزه در سده اخیر از زمان شیخ عبدالکریم حائری تولید کرده است؛ خبر داد و افزود: تجلیل از پژوهشگران برتر پیشکسوت از برنامههای مرکز پژوهشهای حوزه علمیه قم است.
مقیمی با اشاره به راهاندازی ۲۶ پژوهشسرا در استانهای مختلف، تصریحکرد: جشنواره علامه حلی را تمام استان ها برگزار می کنند.
وی گفت: کانون های علمی طلاب را با حضور ۷ تا ۱۰ طلبه برگزار کردیم.
مقیمی با اشاره به اینکه ۳ دوره جشنواره کانون ها برگزار شد که از برترین های کانون ها تجلیل شد، بیانکرد: موفق شدیم آیین نامه همایش های I.S.C را به صورت بومی در بیاوریم.
وی تاکیدکرد: سامانه پژوهشگران، اولین بانک جامع فعالیت پژوهشگران حوزوی است که در ۲سالی که کار خود را شروع کرده، بیش از ۱۷ هزار طلبه در ان ثبت سوابق کردند و بیش از ۹۵ هزار سابقه پژوهشی در این سامانه بارگزاری و ثبت شده است.
مقیمی تصریحکرد: در بنیاد علمی ایران که زیر نظر بنیاد رییس جمهوری فعالیت داردا، پژوهشگران می توانتد با نامه معاونت پژوهش از امکانات و حمایت های مالی که از ۸۰ میلیون تومان تا دو سه برابر هست استفاده کنند.
وی با بیان این که تا کنون برای بیش از ۳ هزار استاد، کارگاههای روش تحقیق برگزار شده؛ گفت: ۱۸امین دوره کارگاه های تربیت مربی پژوهش در شرف برگزاریست و برای ۱۹ و ۲۰ امین دوره هم متقاضی برگزاری داریم.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم