اصلاح امور استان مرکزی نیازمند حرکت در مرزهای علم و دانش است
اصلاح امور استان مرکزی نیازمند حرکت در مرزهای علم و دانش است

استاندار مرکزی، گفت: اصلاح امور نیازمند حرکت در مرزهای علم و دانش است و  هدف از ارتباط بین صنعت و دانشگاه این است که کارهای جامعه صورت مسئله دانشگاه و کارهای دانشگاه صورت مسئله جامعه قرار گیرد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی عصر امروز در نشست شورای هماهنگی دانشگاه‌های استان با اشاره به شناسایی مسائل و مشکلات استان، اظهار داشت: بنده جزو مدیران اجرایی استان مرکزی بودم و چندین سال در این استان خدمت کردم و از نظر شناخت استان طبیعتاً با مسائل و مشکلات استان آشنا هستم، در رویکرد علمی دانستن صورت مسئله بخش زیادی از حل مسئله است و واقعیت این است شناخت ما نسبت به مسائل استان خوب است و در حل مسائل استان علاقه‌مند هستیم از رویکرد علمی دانشگاه استفاده کنیم و از افراد دانشگاهی در مدیریت استان بهره‌مند شویم، اما این یک مسئله نسبی است و نمی‌تواند تحقق ۱۰۰ درصدی داشته باشد.

وی افزود: اصلاح امور نیازمند حرکت در مرزهای علم و دانش است و هدف از ارتباط بین صنعت و دانشگاه این است که کارهای جامعه صورت مسئله دانشگاه و کارهای دانشگاه صورت مسئله جامعه قرار گیرد، در سطح کشور ۳۱ استان داریم و شرایط کشور یکی است، اما پیشرفت و توسعه این استان‌ها به مانند یکدیگر نیست و سرعت توسعه در استان‌ها متفاوت است که عوامل مختلفی مانند مدیریت‌های حاکم در استان‌ها دخیل است.

استاندار مرکزی بیان کرد: برنامه‌های محتوایی موجب تحول می‌شود و مهم‌ترین عامل تحول در یک جامعه نیروی انسانی و توسعه انسانی است، ما باید اجازه دهیم افراد توسعه یافته به کشور بازگرداند، استان مرکزی استان مفاخر است و یک ظرفیت انسانی خوب و بالقوه به شمار می‌رود که در حوزه دانشگاهی بالفعل می‌شود، یک مقطعی  در دانشگاه‌ها بحث کمیت مطرح بود و الان به دنبال افزایش سطح کیفی در دانشگاه‌ها هستیم و این موضوع باید در دانشگاه‌های استان محقق شود.

زندیه وکیلی عنوان کرد: به دنبال این هستیم دو صورت  مسئله را با دانشگاهیان طرح کنیم که یکی از آن شناسایی نظام مسائل استان است که برخی از این شاخص‌ها مانند آلودگی، محیط زیست، صنعت و غیره شناسایی شده، اما برخی از مسائل اجتماعی هنوز شناسایی نشده است و این مهم باید دستور کار دانشگاه‌های استان قرار گیرد و یک‌ درصد از پایان نامه‌ها مربوط به مسائل استان باشد که روی آن کار شود تا بارش فکری ایجاد شود.

وی ادامه داد: ما در مورد مسائل استان غفلت کردیم، همه ما ایده‌های خوب داریم و رویکرد تحولی است، اما در مقام عمل قرار نمی‌گیرند که با برنامه‌های استراتژیک و‌ هدفمند باید دست‌یافتنی شوند. ما باید نیازهای هر منطقه را بشناسیم، ممکن است برخی مسائل مشترک باشد و باید برای آنها تصمیم واحد اتخاذ شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت دانشجویان فعال، علاقه‌مند و بومی در حل مسائل استان ضرورت دارد، ما باید جوانان را به بازی بگیریم و این مهم تنها در قالب بسیج دانشجویی نباشد، پایان نامه‌های دانشجویان باید مسئله محور باشد.

زندیه وکیلی با تاکید بر برگزاری دوره‌های کارآموزی برای دانشجویان، گفت: برگزاری دوره‌های کارآموزی برای دانشجویان بسیار مهم است، چرا که دوره‌های کارآموزی می‌تواند ترس افراد را برای ورود به بازار کار کم کند، بنابراین کارآموزی جزو‌ خطوط قرمز است و باید دوره‌های کارآموزی برای دانشجویان برگزار شود و به این سمت سوق پیدا کنند.

وی با تاکید به آمادگی جوانان و دانشجویان برای ورود به بازار کار، عنوان کرد: ما نباید تنها دایره حوزه ماموریت خود را ببینیم ما باید برای استان و ایران فکر و ایده داشته باشیم و برای حفظ و ارتقای دستاوردهای انقلاب اسلامی تلاش کنیم. دانشگاه‌های استان باید از امکانات یکدیگر استفاده کنند، هدف همه ما توسعه استان است بنابراین نباید دایره خود را معطوف به شهر واقع دانشگاه کنیم. باید هر دانشگاهی در یک رشته قطب شود و باقی دانشگاه در این زمینه همکاری کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به شکاف ایجاد شده بین مردم و مسئولان افزود: انقلاب اسلامی ایران با راهبری امام راحل و کمک مردم آغاز شد اما بعداز مدت‌ها این فاصله زیاد شد و دشمن سعی دارد این فضا را بیشتر کند، اگر فاصله بین مردم و مسئولان کاهش یابد هیچ دشمن داخلی و خارجی نمی‌تواند براین حوزه اثر گذار باشد.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]