دوشنبه, ۱۱ فروردین , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 163731
  • 27 اکتبر 2024 - 12:36
  • 60 بازدید
  • ۰ دیدگاه

شکاف مدیریتی صنعت خودرو بین ایران و اروپا چقدر است؟

شکاف مدیریتی صنعت خودرو بین ایران و اروپا چقدر است؟
شکاف مدیریتی صنعت خودرو بین ایران و اروپا چقدر است؟

اکوایران: داده‌های بزرگترین تولید کنندگان خودرو در اروپا و دو غول خودروسازی کشور ما نشان می‌دهد که بعد از همه‌گیری کرونا، مدیریت صنعت خودروسازی در ایران روندی معکوس نسبت به خودروسازان اروپایی داشته است.

به گزارش اکوایران، تیراژ تولید خودروهای اروپایی هنوز به سال‌های قبل از کرونا برنگشته است و چندین برند بین المللی خودروسازی از جمله فولکس‌واگن، BMW و مرسدس‌بنز، نتوانسته‌اند با ظرفیت قبلی خودشان تولید داشته باشند.

بر اساس گزارشی از بلومبرگ، فروش خودرو در اروپا همچنان حدود ۳ میلیون دستگاه کمتر از زمان همه‌گیری کرونا است. این مسئله باعث شده تا هزاران شغل در معرض خطر قرار بگیرد. حتی اخیرا فولکس‌واگن اعلام کرده که ممکن است مجبور به تعطیلی کارخانه‌ها و اخراج کارکنان آن در آلمان بشود. تمرکز خودروسازها بر روی تولید محصولات برقی، افزایش قدرت رقبای چینی و آمریکایی، هزینه‌های بالای انرژی و نیروی کار نیز مشکلات بیشتری برای این صنعت در اروپا به وجود آورده است.

030728

از طرف دیگر، روند تولید خودرو بعد از همه‌گیری کرونا در کشور ما، صعودی بوده است و خودروسازهای داخلی بیش از پیش به تولید و فروش محصولاتشان مشغول هستند. تعداد کارکنان ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو نیز سال قبل از ۱۲۰ هزار نفر گذشت و رکوردی جدید برای سه غول خودروسازی کشور به ثبت رسید.

ذهنیت عمومی معمولاً باور دارد که بازار انحصاری سود بیشتری را برای تولید کننده ایجاد می‌کند، اما واقعیت این است که دخالت سیاست‌گذار در تولید و فروش در کنار مدیریت دولتی شرکت‌های خودروسازی باعث شده ترمز سوددهی خودروساز‌های داخلی کشیده شود و چند سال اخیر را با آمار زیان‌های خالص قابل توجهی پشت سر بگذاریم؛ زیان‌هایی که روی هم انباشته می‌شود.

030728

اتحاد بازار خودرو بهم خورد

این در حالی است که در اروپا خبری از دخالت‌های دولتی این چنینی نیست و مدیران خودروسازهای اروپایی برای تولید و فروش شرکت‌ها با توجه به منافع سهامداران برنامه‌ریزی می‌کنند. خودروسازهای اروپایی با وجود کاهش تیراژ تولید پس از همه‌گیری توانسته‌اند سودآوری خود را افزایش دهند و به نظر می‌رسد این کاهش تیراژ دائمی نبوده و آن‌ها بتوانند این افت تیراژ را جبران کنند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
ایران خودرو پیشنهادی داد که مشتریان را ناراضی کرد / خودروی محبوب از دست متقاضیان لیز خورد 30 مارس 2025

ایران خودرو پیشنهادی داد که مشتریان را ناراضی کرد / خودروی محبوب از دست متقاضیان لیز خورد

اکو ایران : اطلاعات کدال تاثیر پیشنهاد ایران خودرو برای جایگزینی پژو پارس را روی سبد محصولاتی این خودروسازی نشان می دهد.

ایران خودرو این محصول را از یک قدمی گورستان برگرداند / تصمیمی که مسیر تولید این خودرو را عوض کرد 29 مارس 2025

ایران خودرو این محصول را از یک قدمی گورستان برگرداند / تصمیمی که مسیر تولید این خودرو را عوض کرد

اکو ایران : ایران خودرودر سایت کدال از روند تولید گروه سورن تا پایان بهمن ۱۴۰۳ خبر داد.

آماده‌باش تویوتا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ/ ژاپن خلا بازار آمریکا را پر کرد 29 مارس 2025

آماده‌باش تویوتا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ/ ژاپن خلا بازار آمریکا را پر کرد

اکوایران: تولید بالاتر و فروش قوی‌تر در ژاپن، عامل افزایش تولید جهانی کارخانه خودروسازی تویوتا بود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم بانک اقتصاد منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.