به گزارش اکو ایران، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت در مسیر واردات خودروهای جانبازی پیچیدگی های بسیاری وجود دارد که با تلاش های مسئولان حل خواهد شد.
اگر آن طور که سعید اوحدی گفت چالش واردات خودروهای جانبازی حل شود این اتفاق می تواند بخشی از بازار خودرو را که به خودروهای لاکچری اختصاص دارد، حسابی تحت تاثیر قرار دهد.
بعد از نهایی شدن آیین نامه واردات خودرو در سال ۱۴۰۱ و مشخص شدن سقف قیمتی برای ورود محصولات برندهای جهانی خودروساز صاحبان خودروهای لاکچری خیالشان تا حد زیادی راحت شد. براساس آیین نامه اجرایی که به تایید دولت سیزدهم رسیده بود سقف قیمتی در نظر گرفته شده برای واردات خودرو ۲۰ هزار یورو بود. این به آن معنا بود که خودروهای وارداتی که بیش از این قیمت دارند امکان ورود به بازار کشور را نخواهند داشت. همین مساله سبب شد صاحبان برخی از برندهای خودرویی که محصولات تولیدی آنها در بازار بین المللی بیش از ۲۰ هزار یورو قیمت دارد خیالشان بابت دست نخورده ماندن قیمت محصول در اختیار خود راحت شود. بخشی از فعالان بازار خودرو نیز که در خرید و فروش خودروهای لاکچری فعال بودند همچنان دست بالا را در تعیین قیمت داشتند. به رغم آزاد شدن واردات خودرو اما قیمت محصولات لاکچری به دلیل اینکه خودروی معادل آنها وارد نمی شود همچنان توسط فروشندگان تعیین می شد.
اما با اعلام امکان واردات خودرو برای جانبازان با قیمت های بالاتر از ۲۰ هزار یورو بازار خودروهای لاکچری تا حدی تحت تاثیر قرار گرفت. فروشندگان خودروهای لاکچری نگران شدند که قیمت خودروهای در اختیارشان کاهش پیدا می کند. اما خبری از واردات خودروهای جانبازی نشد. حالا در جدیدترین اظهارنظر درباره واردات خودروهای جانبازان رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از حل شدن چالش های مربوط به ورود خودروهای جانبازان خبر می دهد. این خبر بار دیگر صاحبان خودروهای لاکچری را ترسانده است. اگر پای خودروهای جانبازی به بازار برسد شاهد ریزش قیمت در بخش خودروهای گران قیمت خواهیم بود. باید منتظر ماند و دید چه زمانی خودروهای جانبازان به بازار می رسند و واکنش بازار چیست؟
- نویسنده: اکوایران