یکشنبه, ۱۷ فروردین , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 54653
  • 20 نوامبر 2023 - 3:09
  • 233 بازدید
  • ۰ دیدگاه

اگزوز فیک ری‌را، مشکل ما این است؟

اگزوز فیک ری‌را، مشکل ما این است؟
اگزوز فیک ری‌را، مشکل ما این است؟

هفته گذشته بود که دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. اما ترند خبری این نمایشگاه نه خودروهایش بود نه شرکت‌کنندگانش. بلکه این اگزوزهای فیک ری‌را برقی بود که به تیتر یک صفحات مجازی تبدیل شد.

به گزارش اکوایران، اول از همه پرونده اگزوزهای ری‌را باید بست. این مدل اگزوزهای فیک که صرفا جنبه زیبایی دارند یک روش کاملا مرسوم در طراحی خودروهای بنزینی دارد. از خودروسازان چینی گرفته تا ابر خودروسازانی مانند مرسدس‌بنز، تویوتا یا آئودی از این روش برای زیبایی خودرو استفاده می‌کنند.

image_2023-11-19_19-40-45

اما آیا این روش در خودروهای برقی هم مرسوم است یا نه؟ جواب این سوال هم مثبت است، هم منفی.

image_2023-11-19_19-44-16

سالیان سال است که طراحان باید برای خودروها جلوپنجره و اگزوز تعبیه می‌کردند و این باعث شده خودروهای فاقد این دو ویژگی کمی غیر معمول به نظر برسند. طراحان خودرو برای اینکه خودروهای برقی نا فرم نشوند و زبان طراحی چندین ساله برند را تغییر ندهند گاهی جلوپنجره‌هایی که هیچ کارایی ندارند و کاملا بسته است را برای خودروهای برقی تعبیه می‌کنند. حتی برخی خودروسازان با خلاقیت خود این کارایی جدید برای جلو پنجره مانند تعبیه چراغ در این قسمت تعریف می‌کنند. 

CELESTIQReveal04

برخی خودروسازان مانند مرسدس بنز روی خودروهای برقی طرح هایی مانند اگزوز ایجاد می‌کنند ولی تقریبا هیچ خودروسازی برای یک خودرو برقی یک اگزوز فیک و تو خالی مشابه خودروهای بنزینی تعبیه نکرده است. تنها خودروسازی که این کار را انجام داده گروه استلانتیس در خودرو مفهومی دوج چارجر دیتوناست. به این صورت که این خودرو با عبور جریان هوا صدایی مشابه غول‌های بنزینی دوج ایجاد کند!

dodge-charger-daytona-srt-concept

به نظر می‌رسد اگزوزهای فیک ری‌را تنها یک دلیل داشته باشد. خودروساز داخلی در مراحل اولیه طراحی و توسعه این خودرو بوده و وقت کافی برای طراحی یک سپر عقب مختص ری‌را برقی را نداشته. در نتیجه دقیقا از همان سپری استفاده کرده که در ری‌را بنزینی استفاده شده است. همین.

نکته قابل تامل و نگران کننده، ترند شدن این موضوع فاقد اهمیت است. آیا فقر مدل‌های جدید خودروسازان داخلی مورد مهم‌تری نبود؟ آیا نگاه حسرت آمیز و عکس انداختن مخاطبان این نمایشگاه با خودروهای چینی اقتصادی که حتی جزو محصولات رده اول خودروسازان چین هم نیستند نکته قابل تامل‌تری نبود؟

آیا تعداد بیشتر خودروهای وارداتی نسبت به خودروهای تولید داخل در نمایشگاهی که نام تحول صنعت خودرو را یدک می‌کشد نباید مورد توجه قرار می‌گرفت؟ کافی بود چهره هیجان زده و دوربین‌های گوشی مردم را دنبال کنید تا ببینید مصرف کننده ایرانی تا چه اندازه از بازار جهانی خودرو عقب مانده و در این وضعیت اسفناک اگزوز فیک ری‌را فاقد هر گونه اهمیتی است.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
ایران خودرو آتش به پا کرد / پژو در بهار ۱۴۰۴ چه نقشه هایی در سر دارد؟ 05 آوریل 2025

ایران خودرو آتش به پا کرد / پژو در بهار ۱۴۰۴ چه نقشه هایی در سر دارد؟

اکو ایران : بررسی اطلاعات منتشر شده در سایت کدال از آتش بازی ایران خودرو خبر می دهد.

احتمال کاهش تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی 04 آوریل 2025

احتمال کاهش تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی

احتمال بازگشت حقوق ورودی خودروهای برقی و هیبریدی به روال سال گذشته در روزهای آینده مطرح شده است.

خودرو در تله تعرفه 04 آوریل 2025

خودرو در تله تعرفه

اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات خودرو به ایالات متحده، صنعت خودروسازی جهانی را وارد مرحله‌ای از نگرانی، واکنش و بازآرایی کرده است. این تصمیم که از ۲ آوریل ۲۰۲۵ اجرایی شده، به‌ویژه کشورهایی چون مکزیک و بریتانیا را که ارتباط تنگاتنگی با بازار خودروی آمریکا دارند، تحت‌تأثیر قرار داده و احتمال بروز رکود اقتصادی و کاهش اشتغال را در این کشورها بالا برده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم بانک اقتصاد منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.