نرجس سلیمانی در دویست و چهل و نهمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه در چند هفته آینده شورا انتخابات داخلی سال چهارم را برگزار می کند، گفت: به عنوان یک عضو آغاز سال چهارم شورا را فرصت مناسبی برای مطرح کردن دستیابی به موفقیت و شکست می دانم. وی افزود: از وقتی وارد […]

نرجس سلیمانی در دویست و چهل و نهمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه در چند هفته آینده شورا انتخابات داخلی سال چهارم را برگزار می کند، گفت: به عنوان یک عضو آغاز سال چهارم شورا را فرصت مناسبی برای مطرح کردن دستیابی به موفقیت و شکست می دانم.

وی افزود: از وقتی وارد شورا شدیم شهر تغییر قابل توجهی نداشته و حمل و نقل عمومی، جمع آوری پسماند، اختلا در مدیریت امور شهری و ارتباط مردم با شهرداری همچنان وضعیت مناسبی ندارد.

سلیمانی با بیان اینکه استفاده از حلقه تنگ دوستان در شهرداری یکی دیگر از مسائل موجود است، یادآور شد: جهت گیری غلط شهرداری در استفاده  از کمیسیون ها همچون کمیسیون ماده پنج نیز از دیگر مسائل است و بارها گفتم که این کمیسیون قلک شهرداری نیست. در برخی موارد بدون وجود امضا و اجماع لازم، مصوبات کمیسیون ماده پنج را غیر قابل اجرا می کند.

وی ادامه داد: در مطالب منتشر شده در فضای مجازی و افشای اطلاعاتی که به یک عرف در مناطق تبدیل شده را شاهد هستیم. اگر چه دستاورد برای ما ۲۱ نفر مهم است اما مشکل اصلی عدم حذف فرایند اختلا زا و اختلافات جزیره ای سطوح و مقیاس های خرد و کلان است. حتی در مورد یکی از وعده های داده شده موفقیت قطعی به دست نیامده که قابل دفاع باشد اگرچه پرسنل شهرداری با تلاش خود کارهای خوبی را رقم زدند، بهتر از زمان حضور مدیران ارشد شهرداری، شهر را اداره کردند.

سلیمانی با اشاره به مقبولیت و مشروعیت به عنوان دو اصل اساسی در جایگاه شهردار تهران، گفت: وقتی مقبولیت از بین می رود مشروعیتی باقی نمی ماند. اصلاح امروز منتج به نتیجه نخواهد شد. شهر نیازمند عطاری دانا و خاموش است تا در سکوت تلاش کند بدون هیاهو هر دم در هوس جای دیگر نباشد.

 پس از تذکر نرجس سلیمانی به عملکرد شهرداری محمد آقامیری با بیان اینکه احساس کردم صحبت های خانم سلیمانی در مورد تهران نیست و ایشان عضو شورا نیستند، اظهار کرد: توقعی که از فرزند شهید سلیمانی که اسطوره «ما می توانیم» است این نبود. اتفاقاتی افتاد که حتی اصلاح طلب ها آن را تحسین می کنند. برخی پروژه ها زیر خاک بود و برخی پروژه ها به فنا داده شده بود که در این دوره مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: پروژه شهید بروجردی ۲۰ سال تعطیل بود که در این دوره بخشی از آن افتتاح شد. در بخش حمل و نقل و ترافیک خرید هزار و ۸۱ واگن مگر کم کاری است؟ معادل ۲۴ سال فعالیت مترو، واگن خریداری شده که به تدریج وارد می شود چراکه خم رنگرزی نیست که انتظار داشته باشیم سریع عملیاتی شود.

آقامیری با بیان اینکه به تمام تولیدکنندگان اعلام کردیم که اتوبوس می خریم، یادآور شد: هزار و ۴۸۰ دستگاه اتوبوس قرار بود تحویل دهند که بدقولی کردند و ۴۸۰ دستگاه اتوبوس دادند و امروز سه هزار دستگاه اتوبوس در سطح شهر داریم. با این وجود به دلیل بدقولی ها شهرداری اتوبوس های خارجی خریداری کرد که مافیا به قصد و غرض های مختلف سعی دارند این اتوبوس ها خریداری نشود.

وی افزود: در گذشته به معتادان متجاهر نگاه هم نمی کردند و امروز کو فیلم هایی که مردم از کلونی ها می گرفتند و به شبکه های خارجی می فرستادند؟ معادل ۱۰ سال گذشته در سطح شهر آسفالت توزیع شده و در این سه ساله انجام شده است. چرا کارکرد ما را زیر سوال می برید؟ من شخصا موضوع را پیگیری می کنم و ناراحت می شوم وقتی می گویید سه سال کار نکردید. یعنی ما زیر کولر باد خوردیم. اینکه چشمان خود را ببندیم و دهان خود را باز کنیم در شأن فرزند شهید سلیمانی نیست. من نماینده شهردار نیستم و عضو شورا هستم.

آقامیری گفت: من منتصب به کسی نیستم و تنها می گویم این حرفها خارج از انصاف است. شأن حاج قاسم بالاتر از این حرفهاست. جوسازی بیخود انجام ندهید. من یک کلام به حاج قاسم نکردم و هزار تار موی آقامیری فدای یک تار موی حاج قاسم.

برخی از اعضای شورا به صحبت های اقا میری اعتراض کردند.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران گفت: شهید سلیمانی بسیار بزرگتر از این هستند که از ایشان نام برده شود. بحث شهید سلیمانی را کنار بگذارید. اسامی شهدا تقدس خاصی دارد و نباید در صحبت های خود داخل کنیم. من هم این مشکل را دارم و مواردی می گویند که به ما برمی خورد. پدر و برادر و نظایر آن را کنار بگذارید. هیچ کسی نه تنها نمی تواند اگر هم بخواهد به جایی نمی رسد. بنابراین صحبت خود را بفرمایید.

آقامیری گفت: اگر بنده جسارت کردم عذرخواهی می کنم و تنها خواستم بگویم که حاج قاسم نماد ما می توانیم است و ما با این نماد در شورا کار کنیم و این نماد محور مقاومت است. عرض این بود که باید انصاف داشته باشیم و نباید امور تحت تأثیر طبل توخالی ناکارآمدی شهرداری هستند نکوبند.

چمران در ادامه یادآور شد: باید افراد بگویند که به چه ماده ای و با چه موضوعی تذکر می دهند. تذکر به شهردار و شهرداری است و باید مطابق مواد قانونی مدیریت شهری باشد. باید تذکرات را مرقوم کنند تا پاسخ آن را پیگیری کنیم و ارائه دهیم. مسائلی مطرح شد که در تهران کار شده یا نشده. این مسائلی است که هم ما می دانیم و هم مردم. اینکه بگوییم کار نشده درست نیست. این هم که بگوییم کار زیادی شده درست نیست.

وی اضافه کرد: دو پل در خاک مدفون شده بود که در ابتدای این دوره مدیریت شهری مجدداً برای آن کار شد. همه ما با هم هستیم چه منتقد باشیم و چه منتقد نباشیم. ممکن است عده ای شناخت خاصی روی افراد داشته باشند و حساب خاصی باز کنند، همه ما را در یک سطح می بینند. مجموعه کار ماست که باید امور را ارج بنهیم و هم نقد کنیم. نه باید آنقدر راضی باشیم که دنبال پیشرفت نرویم و نه آنقدر مأیوس باشیم که بگوییم کاری انجام نشده است. اگر نقدی داریم نباید به اصل کار آسیب برسانیم. اگر جایی مشکل دارد باید آن مشکل را رفع کنیم. کارهایی شده و انجام می شود.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]