لزوم توجه ویژه و حمایت از خواهران طلبه نخبه
لزوم توجه ویژه و حمایت از خواهران طلبه نخبه

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، گفت: نباید طلاب نخبه خود را در جایگاهی که کار می‌کنند رها کنیم. باید در بهره‌برداری علمی، آموزشی، فرهنگی و تبلیغی از این سرمایه‌های فاخری که امروزه در حوزه‌های علمیه خواهران حضور دارند با برنامه‌ریزی عمل شود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، دقایقی قبل در سومین گردهمایی استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه خواهران در قم، گفت: در نظام آفرینش همیشه گروهی برتر و گروهی افراد طبیعی آن جمع هستند.

وی افزود: اگر تکریم و دسته‌بندی رخ می‌دهد بر اساس یک اصل پذیرفته شده و مبارک در چارچوب نظام خلقت است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور بیان کرد: امیدواریم که افرادی که خداوند استعداد برتر و هوش و استعداد را به آنها داده است در چارچوب مسئولیت‌های خوب فعالیت کنند.

وی ادامه داد: دنیای پیرامون و فردای ما دنیای متفاوتی از دنیای امروز است. گاهی اوقات طرح یک مسئله می‌تواند کل سازمان و ساختارها را به هم بریزد.

فاضل یادآور شد: انتظار و توقع از نخبگان و برترین‌ها و مستعدین در عرصه مقدم حل مسائل است. آنچه که به عنوان هوش مصنوعی مطرح است ممکن است بسیاری از این ساختارهایی که چیده ایم را به هم بریزد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور بیان کرد: مخاطره ای که ممکن است در عرصه پژوهش در آینده داشته باشیم قطعا بسیاری از این عرصه‌ها را به چالش خواهد کشید. باید منتظر دنیای بسیار متفاوت‌تر از دنیای امروز باشیم و اگر قرار است که اتفاقی رخ بدهد و پاسخی به این دنیای خاص داشته باشیم طلبه باید خود را آماده پاسخگویی کنند.

وی افزود: مدیرانی که در حوزه تربیت طلاب خواهر فعالیت می‌کنند باید جایگاه این طلاب را در جایگاهی که خاص و برازنده آنها است قرار دهند. نباید آنها را در کاری بگماریم که شایسته آن جایگاه نیستند.

فاضل بیان کرد: اگر طلبه‌ای در یک عرصه موفق تر است باید در همان عرصه از آن بیشتر بهره ببریم. در واقع نباید او را در کاری بگماریم که در آن عرصه تخصصی ندارد. مثلا اگر طلبه ای در حوزه فرهنگی دارای نخبگی است ممکن است در عرصه تدریس و آموزش قوی نباشد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، گفت: مستعدین حوزه، یک سرمایه بزرگ برای حوزه محسوب می شوند. باید حافظ استعدادهای برتر حوزه باشیم و ضمن حفظ این سرمایه ها برای بالندگی آنها کوشید.

وی یادآور شد: کشف استعدادها در محیط علمی و تربیتی حوزه رخ می‌دهد. این فرایند در خانواده ایجاد می شود و در این مکان ظهور و بروز می یابد.

فاضل افزود: امروزه مشکلاتی در عرصه های آموزشی و فرهنگی کشور وجود دارد که می توانیم با استعدادها و سرمایه های گرانقدر حوزوی بر این مشکلات فائق آییم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: نباید طلاب نخبه خود را در جایگاهی که کار می‌کنند رها کنیم و سراغی از آنها نگیریم. باید در بهره‌برداری علمی، آموزشی، فرهنگی و تبلیغی از این سرمایه‌های فاخری که امروزه در حوزه‌های علمیه خواهران حضور دارند با برنامه‌ریزی عمل شود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]