حضور مدیران دستگاههای اجرایی در فارس برای کسب مسئولیت هیئتهای ورزشی، آن هم در شرایطی که برخی از مدیریت دستگاه خود هم عاجز هستند، جای سئوال و ابهامات فراوانی ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اگرچه در گذشته با دقت زیاد ورزشکاران حوزههای مختلف، ساختار مدیریت آن هیات شکل میگرفت، اما چند سالی است که کسب این عنوان بین مدیران دستگاههای اجرایی و خدمات اجرایی به یک جذابیت رقابتی در استان فارس تبدیل شده است.
هیاتهای ورزشی که فردی توانمند از همان حرفه و ترجیحا ورزشکاری را میطلبد که با جدیت و تلاش فراوان، مسائل پیش رو را رفع و زمینه ورزش قهرمانی همان حوزه را فراهم کند امروز جای خود را به حضور اجباری و گاهی با فشار برخی مدیران داده که چرخه معیوبی را در هیاتهای ورزشی ایجاد کردهاند؛ چرخهای که محلی برای خودنمایی و اضافه کردن بر رزومه مدیران در جاهای خالی، شده است.
امروز در حالی که تعدادی از هیاتهای ورزشی در بلاتکلیفی به سر میبرند و علیرغم اتمام دوره چهار ساله، اما انتخاباتی برگزار نمیشود مگر آنکه نظر مدیرکل ورزش و جوان برای گماردن گزینه مدنظر غالب باشد و یا بعضی اصلا رئیس ندارند، شاهد ربودن گوی سبقت دبیری دیگر هیاتها هم هستیم.
هماکنون ریاست بیش از ۲۰ هیات ورزشی در استان فارس به عهده مدیران و کارمندان ارشد و میانی دستگاههای اجرایی، خصوصی و خصولتی است؛ افرادی که در استانداری، شهرداری، ادارات کل و …مشغول به فعالیت هستند.
سوالی که به اذهان عمومی متبادر میشود این است که آیا مدیرکل فلان دستگاه اجرایی که از قضا عملکرد ناکارآمدی طی دوران مدیریت، از خود به جای گذاشته آنقدر زمان دارد آن هم زمان مفید که جلسات هیئتی که مسئولیت آن را پذیرفته منظم برگزار، مصوبات را دنبال و تربیت ورزشکاران جدید و ارتقای ورزشکاران حرفهای در سطح قهرمانی را دنبال کند؟
آیا هیچ ورزشکاری در هیئتهای ورزشی، توان مدیریت ندارد که فردی از بیرون به آنها تحمیل میشود؟
در این راستا معاون توسعه ورزش ادارهکل ورزش و جوانان فارس که حدود یک ماهی است، این مسئولیت را متقبل شده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از شیراز تصریح کرد: دبیران و رؤسای هیئتهای ورزشی بر اساس تجربه و تخصص انتخاب میشوند.
محمدحسن طیبی، توصیه مجموعه ورزش و جوانان فارس برای موافقت با مسئولیت هیاتهای ورزشی توسط مدیران دستگاههای اجرایی استان را رد کرد و گفت: با سفارش مدیرکل و یا دوستان دیگر کسی به هیاتهای ورزشی راه پیدا نکرده است.
وی در عین حال یکی از چالشهایی که در حوزه هیاتهای ورزشی فارس وجود دارد را اتمام دوره برخی مجمعهای ورزشی عنوان کرد و افزود: در حال تلاش برای برگزاری این مجمعها از جمله تیر و کمان، کاراته و شطرنج هستیم که به زودی برگزار خواهد شد.
معاون توسعه ورزش ادارهکل ورزش و جوانان فارس خاطرنشان کرد: رئیس هیئت را ما انتخاب میکنیم که شاید در آن حوزه هم تخصص نداشته باشد، اما مدیریت خوانده و ادعای داشتن برنامه دارد و پس از آنالیزها، توجه میکنیم که آیا به درد فلان هیات ورزشی میخورد یا نه؟
طیبی از بازنگری مجدد مسئولان هیاتهای ورزشی فارس در راستای حاکمیت و اولویت قرار دادن تجربه و تخصص خبر داد و گفت: برای بنده اهمیت دارد که آیا رؤسای هیاتهایی که انتخاب میشوند میتوانند موفق باشند یا نه؟ چرا که این موضوع یک چالش و معضل است و عدم موفقیت آنها، به معنای شکست است. به ویژه در طرحهای آمایشی که برای وزارت ورزش و جوانان اهمیت زیادی دارد.
وی با تاکید بر این نکته که باید چالشهای قبلی را رفع کنیم، گفت: برای بنده همگانی کردن ورزش و سوق دادن ورزش به سمت به ورزش قهرمانی به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار دارد، لذا نقاط ضعفی وجود دارد که باید برطرف شوند.
در پایان این مصاحبه مقرر شد طی یکماه آینده، مجددا نتیجه بازنگری در خصوص مسئولان هیاتهای ورزشی فارس را منتشر کنیم.
حال این خبرگزاری با مورد خطاب قرار دادن استاندار فارس، از مدیریت ارشد فارس تقاضا دارد این موضوع را بررسی کنند.
انتهای پیام/۴۲۴/.
- نویسنده: تسنیم