۲ نیروگاه ۱۲۰۰مگاواتی برق هسته‌ای در کشور ساخته می‌شود
۲ نیروگاه ۱۲۰۰مگاواتی برق هسته‌ای در کشور ساخته می‌شود

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به تدوین برنامه بلندمدت انرژی هسته‌ای کشور تا سال ۱۴۲۰ گفت: ساخت دو نیروگاه ۱۲۰۰مگاواتی برق هسته‌ای در کشور در دستور کار است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، محمد قنادی مراغه بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دانشگاه‌ها برای تربیت نیروی انسانی بزرگترین منبع تامین نیرو برای فناوری‌های پیشرفته است، گفت: یکی از مهمترین فناوری‌های پیشرفته فناوری هسته‌ای است.

وی با بیان اینکه اساسی‌ترین نیاز فناوری هسته‌ای، نیروی انسانی است، افزود: نیروی انسانی در دانشگاه تربیت می‌شود و مسئولیت تربیت دانشجویانی را بر عهده دارد که مهمترین نیاز فناوری‌های پیشرفته را تامین می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی هسته‌ای و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: ما برای تامین برق هسته‌ای و پیشبرد اهداف خود در راستای تامین نیروی انسانی لازم با دانشگاه‌ها تفاهم‌نامه‌هایی را منعقد می‌کنیم و از این رو طی چند سال گذشته تاکنون این تعاهم‌نامه‌ها منعقد شده است.

وی با بیان اینکه یک برنامه بلندمدت حوزه هسته‌ای تا سال ۱۴۲۰ داریم، گفت: نیروگاه هسته‌ای برق بوشهر داریم که ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید می‌کند که ۱٫۲ درصد برق کشور از آنجا تامین می‌شود و دو نیروگاه با ظرفیت یک هزار و ۲۰۰مگاوات در دست ساخت داریم.

قنادی مراغه با بیان اینکه امیدواریم این دو نیروگاه برق هسته‌ای تا پنج سال آینده به مدار تولید برق وارد شوند، تصریح کرد: برای افق ۱۴۲۰ به میزان ۲۰هزارمگاوات برق در نظر داریم ۲۰ برق کشور را از طریقه انرژی هسته‌ای تامین کنیم.

وی ضمن اشاره به ساخت نیروگاه‌های برق هسته‌ای در کشور تاکید کرد: یکی از بزرگترین رسالت فناوری هسته‌ای تامین سلامت است و از این رو در حوزه کشاورزی، پزشکی و غیره این انرژی می‌تواند ورود کند و دستاوردهایی را به دنبال داشته باشد.

تامین اعتبار ۲۲۵ میلیاردی اصلاح زیرساختهای برق بوموسی

معاون برنامه‌ریزی هسته‌ای و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی از بین می‌رود و فرسوده می‌شود و در نظر داریم با ایحاد سامانه‌های پرتودهی عمر نگهداری محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

انتهای پیام/۸۰۱

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]