مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان خراسان شمالی گفت: در سالهای گذشته ممنوعیت کاشت برنج وجود داشت اما در دو سال اخیر بر اساس قانون بودجه، موضوع ممنوعیت برداشته شده و بر اساس الگوی کشت و سطح کشت هر استان٬ محدودیتهایی وجود دارد ولی ممنوعیت وجود ندارد.
سید عقیل مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد گفت: برنامه انسداد چاههای غیرمجاز هر ساله توسط وزارت نیرو به استانها ابلاغ میشود.
وی افزود: در استان خراسان شمالی بیش از ۹۵ درصد از برنامه ابلاغی را در این خصوص اجرا کردیم اما با توجه به ابلاغ اعتبارات و محدودیت منابع مالی مشکلاتی در این زمینه وجود دارد و بیشترین چالش در همین حوزه است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان خراسان شمالی گفت: چاههای غیر مجاز کشاورزی در روستاهای مختلف استان یکی از چالشهای جدی کشاورزی استان و نگهداشت منابع آب است.
مرتضوی با بیان اینکه در سه سال گذشته اعتبارات شرکت آب منطقهای استان تا ۵۰۰ میلیارد تومان رشد داشته است گفت: با پیگیری بیشتر توانستیم از سال ۱۴۰۰ به بعد اعتبارات این شرکت را از ۱۰۰ میلیارد به ۵۰۰ میلیارد برسانیم و منابع بسیار خوبی با استان سرریز شده است. در سالهای گذشته شرکت آب منطقه ای استان جزو شرکتهای دولتی زیان ده بود اما امروز جزو شرکتهای سود ده هستیم.
وی تصریح کرد: شرکتهای مادر تخصصی و وزارتخانهها به دستگاههایی که اعتبارات را سر جای خودشان هزینه میکنند اعتبارات خوبی را تخصیص میدهند و باید در همه بخشهای استان این موضوع جاری باشد.
مرتضوی با بیان اینکه برگشت اعتبارات هم به لحاظ قانونی هم لحاظ عرفی با مشکلات زیادی روبروست اظهار داشت: از منظر مدیریتی ما اعتقاد داریم اگر یک ریال از اعتبارات استان برگشت بخورد و دلیل برگشت آن نیز غیر موجه و قانونی باشد حتماً مشکل مدیریتی است. ما تاکنون در شرکت آب منطقه استان چنین مشکلی نداشتیم.
وی درباره ممنوعیت کاشت برنج در استان نیز گفت: در سالهای گذشته این ممنوعیت وجود داشت اما در دو سال اخیر بر اساس قانون بودجه موضوع ممنوعیت برداشته شده و بر اساس الگوی کشت و سطح کشت هر استان٬ محدودیتهایی وجود دارد ولی ممنوعیت وجود ندارد.
انتهای پیام/٣١١
- نویسنده: تسنیم