پرداخت ۵۶ میلیارد ریالی بیمه سلامت همدان در درمان ناباروری
پرداخت ۵۶ میلیارد ریالی بیمه سلامت همدان در درمان ناباروری

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه بیش از ۵۶ میلیارد ریال در بخش درمان ناباروری بیمه شدگان استان هزینه شده است.

– اخبار استانها –

فریبرز نیاستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: از اول سال تا پایان آذرماه بیش از ۵۶ میلیارد ریال برای درمان ناباروری یک هزار و ۳۲۵ نفر در استان پرداخت شده است.

وی از توسعه قرارداد با موسسات و مراکز درمانی استان خبر داد و تصریح کرد: به منظور افزایش میزان رضایتمندی بیمه شدگان و گسترش دسترسی به خدمات تحت پوشش بیمه سلامت، اداره کل بیمه سلامت استان همدان تلاش کرد تا با تعداد بیشتری از مراکز و موسسات درمانی استان قرارداد همکاری منعقد کند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: هم اکنون این اداره کل با یک هزار و ۵۱  مرکز تشخیصی درمانی شامل بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و خیریه،  مطب‌های پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، دندانپزشکان، مراکز تصویربرداری، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها، طرف قرار داد است.

نیاستی با بیان اینکه  پرداخت‌های بیمه سلامت به موسسات و مراکز درمانی استان بی‌نظیر و بی‌سابقه است، عنوان کرد: با توجه به نقش اثرگذار تامین مالی منابع مورد نیاز در موسسات درمانی طرف قرارداد به منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر به بیماران، اداره کل بیمه سلامت استان از سال گذشته تمام توان خود را به‌کار گرفته تا با پرداخت به‌روز مطالبات موسسات طرف قرارداد، پزشکان و داروخانه‌ها نسبت به تسویه مطالبات موسسات و مراکز درمانی استان مبادرت کند.

وی گفت: در همین راستا مطالبات داروخانه‌های خصوصی استان تا پایان آبان‌ماه امسال پرداخت شده و مطالبات پزشکان بخش خصوصی استان (مطب‌ها) تا پایان شهریورماه و پزشکان ارجاع شهری تا پایان آذرماه، آزمایشگاه‌های خصوصی تا پایان مردادماه و بیمارستان‌های دولتی تا شهریورماه امسال  پرداخت شد.   

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با تاکید بر اینکه خسارت متفرقه بیمه شدگان به صورت هفتگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد:  از ابتدای سال تاکنون بیش از ۹۲۱ میلیارد تومان برای هزینه‌های درمانی بیمه شدگان به مراکز و موسسات درمانی استان توسط بیمه سلامت همدان پرداخت شده است.  

نیاستی افزود: تمامی مطالبات سال ۱۴۰۲ مراکز و موسسات درمانی استان به مبلغ بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت و تسویه شده است.

تداوم طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده

وی گفت: با توجه به نقش بی‌بدیل پزشک خانواده در سلامت فرد، خانواده و جامعه، می‌توان گفت خدماتی که پزشک خانواده به جمعیت تحت پوشش خود می‌دهد، خدماتی با کیفیت، مطمئن، ارزان و سهل الوصول هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، افزود: با اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده در استان همدان هم اکنون ۱۷۱ هزار نفر از بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی به ۱۲۱ پزشک خانواده منتسب شده‌اند که تمام جمعیت مذکور از خدمات و مزایای بیمه سلامت بهره‌مند هستند و خدماتی که در این صندوق به بیمه شدگان ارائه می‌شود از نظر نوع خدمت و تعرفه هیچ تفاوتی با سایر صندوق‌ها ندارد.

اجرای موفقیت‌آمیز طرح دارویار در استان

نیاستی تصریح کرد: از ۲۳ تیرماه ۱۴۰۱ طرح دارویار در استان همدان همزمان با کل کشور اجرایی و عملیاتی شد و تاکنون این طرح ملی و مهم به طور موفقیت‌آمیز با کمترین چالش در استان اجرایی شده است و همچنین تسریع در پرداخت مطالبات داروخانه‌های استان نسبت به سایر استان‌ها از عوامل موفقیت این طرح مهم در استان همدان بوده است.

وی افزود: پیشگیری از قاچاق دارو، جلوگیری از مصرف بی‌رویه و خودسرانه دارو، توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، منطقی‌تر شدن مصرف و تجویز دارو، کاهش تقاضاهای القایی، بهره‌مندی همه دهک‌های درآمدی از یارانه دارو از فواید اجرای طرح دارویار است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان از  اجرای ۱۰۰ درصدی طرح ملی نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان خبر داد و گفت: طرح ملی نسخه‌نویسی الکترونیکی به عنوان زیرساخت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت شهروندان، هم اکنون در تمامی موسسات درمانی خصوصی و دولتی طرف قرارداد در استان همدان به صورت  ۱۰۰ درصدی  اجرایی شده است.

نیاستی تصریح کرد: کاهش خطاهای مربوط به نسخه‌خوانی در داروخانه‌ها، مدیریت و ساماندهی هزینه‌های نظام سلامت کشور، صرفه‌جویی در مصرف کاغذ و رفع مشکلات مربوط به حفظ و نگهدای سوابق پزشکی از دیگر فواید طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

وی افزود: تسریع در انتقال و رصد داده‌ها، پایداری اطلاعات، کاهش خطا، پایش و نظارت فنی و دقیق و نیز صرفه‌جویی در هزینه‌ها از مزیت‌های دیگر طرح نسخه‌نویسی الکترونیک است.

رایگان شدن هزینه رادیوتراپی بیماران سرطانی

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: به منظور افزایش رفاه حال بیماران صعب‌العلاج به ویژه بیماران سرطانی و کاهش مشکلات این بیماران در خصوص پرداخت هزینه‌های درمانی با پیگیری‌های متعدد انجام شده توسط این اداره کل، تفاهم‌نامه‌ای با مرکز رادیوتراپی مهدیه همدان منعقد شد.

نیاستی گفت: با انعقاد این تفاهم‌نامه برای نخستین بار در کشور ۷۸ درصد هزینه‌های رادیوتراپی بیماران صعب‌العلاج و سرطانی در مرکز تشخیصی و درمانی مهدیه همدان از سوی اداره کل بیمه سلامت استان همدان از محل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج  پرداخت می‌شود و الباقی از سوی مرکز مهدیه به بیماران تخفیف داده می‌شود. به این ترتیب بیمار برای دریافت خدمت رادیوتراپی هیچ گونه هزینه‌ای را در این مرکز پرداخت نخواهد کرد و فقط فرآیند درمان خود را پیگیری می‌کند.

وی از انعقاد قرارداد با بیمارستان خصوصی بوعلی همدان و کلینیک تخصصی افق همدان خبر داد و تصریح کرد: پوشش بیمه سلامت ویژه محلات کم برخوردار استان، استقرار نیروی فنی در داروخانه دانشگاه علوم پزشکی جهت تایید داروی بیماران و اصلاح، ارتقای و بهسازی فضای میز خدمت اداره کل به منظور افزایش میزان رضایتمندی مراجعین و تسهیل در خدمت‌رسانی به بیمه شدگان از دیگر خدمات بیمه سلامت است.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]