استاندار همدان با بیان اینکه پرداختن به حواشی از بزرگترین چالشهای موجود در استان و کشور است گفت: عار علیصدر چاه نفت همدان است که برنامه ای برای آن نبوده، چندسال قبل هزینه کردند و طرح جامعی نوشتند ولی متاسفانه اکنون این طرح گم شده و نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوریشمسی عصر امروز در آیین تجلیل از قهرمانان استان که با حضور اهالی ورزش استان و غیره برگزار شد اظهار داشت: از ورزش انتظاراتی داریم و آنچه که بارز است این است که ورزش در مرحله نخست سلامتی جسمی و روحی جامعه را به دنبال دارد و علاوه بر رشد شخصیتها، شبکه بزرگ ارتباطی را در جامعه ایجاد و اخلاق محوری را توسعه میدهد.
وی بیان کرد: ورزش و رویدادهای ورزشی سبب انتقال فرهنگ توسط ورزشکاران می شوند، در میادین ورزشی بسیاری ازاستعدادها شکوفا و شناسایی میشوند.
ملانوری به مدت سه ماه و یک هفته هست که در همدان توفیق خدمت گذاری پیدا کردم عنوان کرد: استان همدان شخصیت های برجسته و منابع و موقعیت خوبی دارد و خدمت در این استان برای من یک فرصت است.
وی گفت: مدیریت در استان برنامه محور، مردم محور، نوآورانه، توجه به سرمایه گذار برپایه ظرفیتهای استان و غیره که بر این اساس در حال تهیه نقشه جامع پیشرفت استان هستیم و ستاد توسعه و پیشرفت استان را برای شکستن بروکراسی های اداری و تسهیل گری در جریان سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد کردیم.
استاندار همدان بیان کرد: از ابتدای تصدی این مسئولیت با اقشار مختلف استان دیدارهایی را برگزار کردیم و نکته ای که خیلی برای من مهم است این است که در این مدت کوتاه بسیاری از افرادی که پای تریبون صحبت می کنند گلایه های جدی را متوجه من می کنند آیا در این فرصت کوتاهی که من در خدمت شما بودم عملکرد من قابلیت ارزیابی یا گلایه دارد؟!
ملانوری با بیان اینکه نمی دانم این گلایه ها متوجه من است یا نفرات قبلی یا فضای کلی استان است افزود: وقتی کاری بخواهد انجام شود نیازمند زیرساخت ها، مقدمات، پشتیبانی و غیره دارد.
وی با بیان اینکه دولت نمیتواند تمام امور را به تنهایی دنبال کند و باید ظرفیتهای مردمی و محلی به کار گرفته شود، گفت: باید ببینیم ظرفیتی وجود دارد و به کارگیری نمی شود یا ما آن را رها کردیم. می دانم که استعدادهای ورزشی و قهرمانان ما باید به طور جدی حمایت شوند.
استاندار همدان اظهار داشت: اگر میخواهیم آسیبهای اجتماعی که در بخشها و محورهایی پررنگ است کاهش یابد نیاز به مداخله جدی در بخشهای حمایتی و پشتیبانی دارد.
ملانوری با اشاره به ظرفیت های همدان در بخشهای میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع و کشاورزی استان بیان کرد: کاری که ما شروع کردیم این بوده که اطلس سرمایه گذاری استان تهیه شود و نکته دوم شکستن بروکراسیهای اداری و تسهیل گری در بخشهای مختلف است که در این مدت سه ماهه با بسیاری از سرمایه گذاران داخلی و خارجی مذاکره کردیم.
وی با بیان اینکه پرداختن به حواشی از بزرگترین چالشهای موجود است که سبب شده متن را رها کنیم اظهار داشت: در فضای مجازی صحبتهای زیادی میشود و اگر من شبانهروزی وقت خود را برای پاسخ دادن و تکذیب و تایید این موارد بگذارم تمام وقت من صرف این حواشی میشود.
استاندار همدان تصریح کرد: می توانیم دو نوع مدیریت را انجام دهیم یک نوع اینکه همه را راضی نگه داریم و استاندار خوبی باشیم و هیچ کاری نکنیم که در این حالت بعد از چند سال با خاطرههای خوب خداحافظی کنیم و یا در نوع دوم کار را به انجام برسانیم و من بعد از چند سال حرف برای گفتن و عملکرد خود در حوزه ارتقا، اشتغال زایی، رونق، کاهش آسیبهای اجتماعی داشته باشم.
ملانوری با اشاره به اینکه در این ایام از ۶ صبح تا ساعت ۱۰ الی ۱۲ شب در حال بررسی امور و برگزاری جلسات و نشست ها هستم گفت: در این راستا نیازمند کمک برای تقویت و پشتیبانی هستیم و به دنبال سیاسی بازی، جناح بازی و کارهای پوپولیستی و عوام فریبانه نیستیم.
وی عنوان کرد: استان همدان بسیار پر ظرفیت استبه عنوان مثال غار علیصدر از نوادر دنیا است و در کنار روستایی با ۱۵۰۰ نفر جمعیت است و آیا این روستا در سطح ایستگاه مقصد گردشگری بین المللی در تراز غار علیصدر هست! حدود ۷۰۰ هزار الی یک میلیون نفر از غار بازدید میکنند آیا ظرفیت آن همین است؟ ۱۰ درصد بازدیدکنندگان غار بقیه مناطق تاریخی استان را می بینند ولی مابقی به تهران باز می گردند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه این غار علیصدر در اصطلاح چاه نفت همدان است بیان کرد: اگر غار علیصدر به درستی مدیریت شود همه ورزش و هنر استان را پشتیبانی میکند ولی موقعی که برنامه ای نداریم، سه چهار سال پیش پول دادند و طرح جامعی را برای این منطقه تهیه کردند و ما نمیدانیم این طرح اکنون کجاست؟!
ملانوری اظهار داشت: به گردشگری در تمام محورها که اکنون در دنیا به عنوان بزرگترین صنعت روز دنیا وجود دارد و بزرگترین درآمد و تولید ثروت را دارد نیاز داریم.
وی افزود: اقتصاد ورزش و ورزشکاران برنامه مهمی است و ورزشکار نباید دغدغه اقتصاد داشته باشد اما اینکه انتظار داشته باشیم دولت هزینه کند این موضوع شدنی نیست ولی ما میتوانیم ظرفیتهای محلی را فعال کنیم و این اتفاق رخ دهد.
استاندار همدان عنوان کرد: امسال ۱۰ میلیارد تومان برای پاس بودجه دیدن که تا کنون ۶۰ درصد آن را دریافت کرده اند ولی این تیم الان چه وضعیتی دارد و کجاست!
یکی از بزرگترین کارهایی که شروع کردیم جذب سرمایه گذار است و در این مدت با هولدینگهای بزرگ خارجی مذاکره داشتیم و نمایندگان استان به واقع پای کار هستند تا زیرساختها را اصلاح کنیم و سرمایه گذار را جذب کنیم.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم