جای خالی فرهنگسرای رسانه‌ای در کرمانشاه
جای خالی فرهنگسرای رسانه‌ای در کرمانشاه

رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با اشاره به اینکه نبود فرهنگسرای رسانه‌ای در استان خلأ بزرگی استT گفت: مدرسه عالی رسانه‌ای به منظور تربیت خبرنگاران خبره در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدباقر عباسی امروز در جلسه سالروز قشر بسیج رسانه با بیان اینکه ۷۵ نشریه محلی، ۸۱ پایگاه خبری و ۱۰۱ دفتر نمایندگی در استان مشغول فعالیت هستند اظهار کرد: طراحی یک سایت رسانه‌ای در راستای وحدت رسانه‌ای در استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی از راه‌اندازی مدرسه عالی رسانه‌ای در استان خبر داد و عنوان کرد: در این مدرسه از ظرفیت اصحاب فنی که چهره ملی هستند استفاده می‌شود که خبرنگار خبره در حوزه رسانه را تربیت کنند.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه، افزود: یکی از ابزارهای اجماع رسانه‌ای تراز انقلاب تشکیل و راه‌اندازی مرکز فرماندهی رسانه‌ای با عنوان شهید رهبر است که مسئولیت دیده‌بانی، پایش و رصد رسانه‌ای به ویژه در بحران‌های احتمالی را بر عهده دارد.

عباسی با بیان اینکه برای حال رسانه نیازمند فرهنگسرا هستیم، زیرا امروز نبود فرهنگسرای رسانه‌ای در استان خلأ بزرگی است، عنوان کرد: برای گذشته رسانه نیازمند موزه هستیم که گنجینه‌ای از اسناد و نشریات محلی و ملی که برخی قدمت ۱۰۰ ساله دارند در معرض بازدید قرار بگیرند.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه، گفت: از زمان شروع کار سازمان را مکلف کردیم وظایف خود را با همکاری نهادهای فرهنگی، بسیج، توده‌های انسانی و شهرستان‌ها با محوریت پاسداری از انقلاب اسلامی انجام دهد.

عباسی عنوان کرد: آنچه در بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان اسناد بالادستی و سند ۱۰ ساله اعتلای بسیج برای اجرای برنامه‌ها به ما واسپاری شده در کنار سازمان فضای مجازی و قرارگاه رسانه‌ای بسیج با شبکه سازی تخصصی در رسانه‌ها و فضای مجازی انجام می‌شود و نقشه راه، اقدامات و فعالیت‌ها گنجانده شده است.

وی با اشاره به اینکه پیوست‌های رسانه‌ای به دانشگاه‌ها واگذار شده که رویکرد علمی نیز در رسانه مورد توجه قرار گیرد گفت: به این منظور، براساس نیازها و زیست بوم هر منطقه پیوست رسانه تهیه می‌شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با بیان اینکه در نگاه بعدی جبهه‌سازی مردمی در رسانه و فضای مجازی از محورهای سند اعتلای بسیج است افزود: نهضت سواد رسانه‌ای، تولید محتوا، مرجعیت رسانه‌های داخلی، جریان‌سازی رسانه‌ای موضوعات مورد تأکید رسانه‌های استان است.

عباسی با اشاره به توجه به رسانه‌های سنتی و نوین در کنار هم عنوان کرد: باید استان کرمانشاه به نحو شایسته و مطلوب معرفی شود اما در روایت رسانه‌ای انگاره‌های هویتی، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و سیمای استان و حضور علما مشاهیر در استان خلأ وجود دارد.

وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و عملیات‌های رخ داده در این استان باید در رسانه به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد گفت: پیشرفت‌های استان در بخش صنعت، عمرانی و محرومیت‌زدایی و نقش سپاه و بسیج در این پیشرفت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه افزود: حضور اهل سنت در پنج شهرستان، نرخ بالای بیکاری، ۳۷۲ کیلومتر مرز مشترک با عراق، توسعه و تعمیق همکاری و اخوت در راستای تقریب مذاهب و برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی برای ورود اختلافات قومی و مذهبی می‌تواند مورد توجه رسانه‌های محلی و شهرستان‌ها قرار گیرد.

عباسی با اشاره به اجرای طرح کوله پشتی به منظور تقویت خبرنگاران و تربیت خبرنگاران خبره عنوان کرد: پیگیری و اجرای طرح رسانه مطالبه‌گر و مسئول پاسخگو در دستور کار است  و برنامه امت نیز مخفف کلیدواژه‌های امیدآفرینی، مطالبه‌گری و تحول‌خواهی دنبال می‌شود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]