شناسایی ۳۹۹ مورد فرآورده خام دامی غیربهداشتی در استان مرکزی
شناسایی ۳۹۹ مورد فرآورده خام دامی غیربهداشتی در استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: از شروع طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی تا به امروز بیش از ۵ هزار و ۸۷۳ بازدید انجام و ۳۹۹ مورد غیربهداشتی در بازدیدهای اکیپ‌ها به ثبت رسیده است.

– اخبار استانها –

محمد فتاحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به وظایف سازمان دامپزشکی اظهار داشت: سازمان دامپزشکی مسئولیت سنگینی در قبال سلامت جامعه دارد و تلاش می‌کند تا با نظارت‌های دقیق، از انتقال بیماری‌های مشترک از دام به انسان جلوگیری کند بنابراین با همکاری دستگاه‌های مرتبط و متناظر مانند وزارت بهداشت، قوه قضائیه و پلیس امنیت اقتصادی، اقدامات گسترده‌ای را برای نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام داده و خواهد داد و این نظارت‌ها از مبدأ تولید در کشتارگاه‌ها تا مراکز توزیع و فروش ادامه می‌یابد.

وی افزود: از آنجا که بیش از ۷۵ درصد بیماری‌های نوظهور و بازپدید در جهان، منبع حیوانی دارند و این بیماری‌ها می‌توانند از طریق دام زنده، فرآورده‌های دامی مانند گوشت، شیر و تخم مرغ به انسان منتقل شوند. بنابراین نظارت بر سلامت دام و فرآورده‌های دامی از اولویت‌های اصلی سازمان دامپزشکی است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان و نظارت بر مواد غذایی یا فرآورده‌های خام دامی با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه پیدا کرد.

فتاحی بیان کرد: در این راستا یک هزار و ۹۹۰  واحد تحت نظارت شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی توسط ۱۲۴ نفر از کارشناسان و دامپزشکان اداره کل دامپزشکی استان مورد رصد و بازدید های بهداشتی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه در راستای سلامت مردم، هیچ مماشاتی نخواهیم داشت، عنوان کرد: در جریان بازدیدهای انجام شده توسط دامپزشکی استان از شروع این طرح تا به امروز بیش از ۵ هزار و ۸۷۳ بازدید انجام شده است و ۳۹۹ مورد غیر بهداشتی در بازدیدهای اکیپ‌ها به ثبت رسیده که اقدامات لازم جهت تشکیل پرونده و رسیدگی به تخلفات این واحد ها در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: در این مدت ۳ هزار و ۲۱۴ راس دام سبک و سنگین کشتار شد و ۸۸۶ تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های دام استحصال شده است، همچنین ۱۲ هزار و ۴۱ کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین غیربهداشتی معدوم سازی شد.

فتاحی خاطرنشان کرد: از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ تاپایان طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ماه رمضان و سال نو، ۷ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۱۸۰ کیلوگرم طیور کشتار شده است و ۷هزار و ۶۷۴ تن گوشت سفید در کشتارگاه‌های دام و طیور استحصال شده است، همچنین میزان لاشه طیورغیر بهداشتی معدوم شده در کشتارگاه‌های طیور ۳۶ هزارو ۶۴۷ کیلوگرم بوده است.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]