مدارسی که بیشتر از شهریه اعلامی دریافت کنند، با توجه به اجازهای که داده شده، شهریه از حساب آن مدرسه برداشت و در اختیار خانوادههایی که از آنها شهریه اضافی دریافت شده، قرار میگیرد.
به گزارش خبرآنلاین، ️رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام ابلاغ آییننامه جدید مدارس غیردولتی گفت: طبق این آییننامه تکلیف رتبهبندی مدارس، شهریه دریافتی، ساعات تدریس معلمان، پوشش بیمهای و همچنین نحوه برخورد با مدارسی که شهریه اضافی دریافت میکنند مشخص شده است.
ایسنا در خبری نوشت: احمد محمودزاده با اشاره به نرخ مصوب شهریه در سامانه مدارس غیردولتی و هیات امنایی افزود: رقم بالاترین شهریهها با احتساب فوق برنامه ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با ابلاغ آیین نامه جدید مدارس غیردولتی، تکلیف مدارس متخلف که شهریه بالاتر دریافت میکنند مشخص شده است.
وی ادامه داد: مدارسی که بیشتر از شهریه اعلامی دریافت کنند، با توجه به اجازهای که داده شده، شهریه از حساب آن مدرسه برداشت و در اختیار خانوادههایی که از آنها شهریه اضافی دریافت شده، قرار میگیرد.
در حالیکه معلمان مدارس غیردولتی همواره از بالا بودن ساعت کاری، پایین بودن حقوق و دستمزد، تاخیر در پرداخت حقوق و بیمه گلایهمند هستند محمودزاده با استناد به آیین نامه جدید از کاهش ساعت کاری این معلمان و افزایش حقوق آنها خبر داد و اظهار کرد: قرار شده معلمان مدارس غیردولتی مقطع ابتدایی با ۲۵ ساعت تدریس به صورت تمام وقت در نظر گرفته و بیمه هم شوند.
به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، «حقوق این دسته از معلمان تقریبا نزدیک “نصف” نسبت به وضعیت موجود افزایش مییابد».
محمودزاده در ادامه با بیان اینکه در آییننامه مذکور بحث رتبهبندی مدارس برای ثبتنام و تعیین شهریه مشخص شده است گفت: مدارس غیردولتی بین رتبههای یک تا پنج متناسب با امکانات، فضا، تجهیرات، نیروی انسانی و کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی دستهبندی میشوند که خانوادهها میتوانند رتبهها را در سامانه مشاهده کنند؛ البته مدارس در تابلوهای خود نیز رتبهشان را نصب خواهند کرد.
به گفته محمودزاده، رتبه هر مدرسه در تعیین شهریه آن مدرسه اثرگذار است.
۴۷۲۳۶
- نویسنده: خبرآنلاین