بوتکمپ آنلاین و پروژهمحور «تحلیلگر داده» با هدف آموزش تمامی ابزارها و تکنیکهای مورد نیاز در مسیر شغلی کارشناس تحلیلگر داده و ورود به بازار کار، توسط فناپکمپس برگزار میشود.
به گزارش روابطعمومی و برندینگ فناپ، کمپس آموزشی فناپ (فناپکمپس) فرصت آموزشهای تخصصی مبتنی بر مسیر شغلی را برای متقاضیان فراهم میکند.
جدیدترین دوره آموزشی فناپکمپس، بوتکمپ آنلاین «تحلیلگر داده» است که بهشکل عملی و با رویکرد پروژهمحور، مسیر تبدیلشدن متقاضیان را به یک تحلیلگر داده حرفهای، هموار خواهد کرد.
در این بوتکمپ که با همراهی مرکز نوآوری علم داده (ICDS) برگزار میشود، کاربران در یک دوره آموزشی ۶۴ ساعته، تمامی ابزارها و تکنیکهای مورد نیاز شغل تحلیلگر داده را آموزش میبینند.
متقاضیان برای شرکت در این دوره، که در ۱۰ ماژول آموزشی تعریف شده است، باید با زبان برنامهنویسی پایتون بهشکل مقدماتی آشنا باشند.
این دوره آموزشی شامل سرفصلهای «پایتون پیشرفته برای تحلیل داده»، «مصورسازی دادهها در پایتون»، «طراحی داشبوردهای مدیریتی»، «پایگاه داده و SQL»، «طراحی داشبورد در Power BI و Metabase»، «تحلیل اکتشافی داده EDA»، «اصول پایه آمار و احتمال برای علم داده»، «آزمونهای پایه و تحلیل همبستگی دادهها»، «پیشپردازش و تمیزکردن دادهها» و «هوش مصنوعی برای تحلیل داده» است.
شروع بوتکمپ ۸ اسفند ۱۴۰۳ است و متقاضیان از تاریخ ۸ بهمن تا ۲۶ بهمن جاری برای پیشثبتنام فرصت دارند.
زمان ارسال پروژه تا ۲۸ بهمن، زمان مصاحبه و انتخاب متقاضیان از ۲۸ بهمن تا ۳ اسفند و زمان ثبتنام نهایی، سوم تا هفتم اسفندماه ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.
این دوره، میزبان مدرسان برجستهای چون مسعود مظلوم، مسعود کاویانی، سهیل تهرانی، سروش ریاضی، سپهر اکبرزاده و مهدی ناصحیان است و مهسا جواننیکخواه، علی زواشکیانی و نفیسه صباغیان، بهعنوان سخنرانان میهمان انتقال تجربه در آن حضور خواهند داشت.
شرایط ثبتنام، هزینه دوره و نحوه پرداخت در این لینک آمده است.
قبل از شروع این بوتکمپ آموزشی نیز، اساتید دوره در یک وبینار رایگان یکساعته به معرفی مسیر شغلی تحلیلگر داده و جزییات دوره میپردازند؛ علاقمندان میتوانند از طریق این لینک در وبینار موردنظر شرکت کنند.
با توجه به روند رو به رشد فناوریهای دیجیتال، توانایی و مهارت در زمینه هوش مصنوعی و علم داده میتواند برای کارآفرینان، مدیران کسبوکار و تمامی افرادی که در صنایع مختلف فعالیت دارند، مزیت رقابتی قابل توجهی ایجاد کند. از این رو فناپکمپس در راستای تطابق با نیازهای آینده بازار کار و صنایع در مسیر انقلاب صنعتی چهارم، تمرکز خود را به سمت آموزش مهارتهای مرتبط با هوش مصنوعی و علم داده، سوق داده است.
- نویسنده: استارتاپ ۳۶۰