رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از تلاشهای دولت برای یافتن راهحل هایی جهت ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی خبر داد و اعلام کرد که اطلاعات این نیروها در حال جمعآوری است تا فرآیند های به کارگیری و استخدام آن ها بهصورت اصولی و شفاف انجام شود.
علاءالدین رفیعزاده، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، در خصوص حق مأموریت ارزی خارجی و مصوبه دولت چهاردهم گفت که این مصوبه پیشتر در جلسات دولت سیزدهم مورد بررسی قرار گرفته و آنطور که در برخی رسانهها مطرح شده، موضوع از اساس بد تفسیر شده است.
او در ادامه تأکید کرد که شهید امیرعبداللهیان در دولت شهید رئیسی نیز با حذف حق مأموریت ارزی مخالف بود، زیرا وزارت امور خارجه دو ردیف بودجه ارزی و ریالی دارد.
رفیعیزاده افزود: «نمیتوان بودجه ارزی وزارت خارجه را تغییر داد»، و بر این باور است که طرح این موضوع در رسانهها با بیانصافی صورت گرفته است.
دولت رئیسی برای صرفهجویی در هزینهها، تصویبکرد تا حق مأموریت سفرهایخارجی ریالی پرداختشود؛ اما دولت پزشکیان این مصوبه را ماه گذشته لغو کرد تا حق ماموریتهای خارجی دوباره دلاری پرداخت شود.
به گفته حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مجلس، سفر خارجی هزینه زیادی به دولت تحمیل میکند و فسادهای زیادی در این زمینه در دولتها وجود داشته است؛ تجربه دوران کرونا نشان داد که بسیاری از این سفرها «غیرضرور» است.
او توضیح داد: اگر دولت نمیتواند از گسترش سفرهای خارجی جلوگیری کند حداقل میتواند برای آن مشوق قرار ندهد. این طرح برای نهایی شدن باید به تصویب نمایندگان در صحن مجلس برسد.
ساماندهی نیروهای شرکتی در دستور کار
رفیعزاده همچنین در مورد وضعیت نیروهای شرکتی در دولت سیزدهم گفت: «فلسفه اولیه نیروهای شرکتی این بود که دستگاههای اجرایی برای انجام برخی امور حجمی، از شرکتها خرید خدمت کنند»، اما در دو دهه اخیر این رویه تغییر کرده و نیروهای شرکتی به قراردادهای دائمی برای بهکارگیری افراد در دستگاهها تبدیل شدهاند که از هدف اصلی خود فاصله گرفته است.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در ادامه گفت: «دولت در تلاش است تا راهکاری برای ساماندهی نیروهای شرکتی پیدا کند»، و از جمعآوری اطلاعات مربوط به این نیروها خبر داد.
در خصوص آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی، رفیعیزاده اعلام کرد که این آزمون در تاریخ ۲۳ آذرماه برگزار شده و نتایج کتبی آن طی چهار هفته آینده اعلام خواهد شد.
به گفته او، پذیرفتهشدگان در این آزمون، در ارزیابیهای تکمیلی که در پیش دارند، باید حدود ۳۰ درصد از امتیاز خود را کسب کنند.
او همچنین خبر داد که در این آزمون استخدامی، از میان حدود ۱۰۸ هزار نفر متقاضی، حدود ۶۵۰۰ نفر در ۱۷ دستگاه اجرایی پذیرفته خواهند شد و پس از طی مراحل لازم، جذب دستگاههای مربوطه خواهند شد.
منبع:
اکوایران
- نویسنده: گسترش نیوز