آبان سال گذشته در منطقه شهران یک تانکر سوخت با ظرفیت ۳۰ هزار لیتر ترمزش برید و با تعدادی خودرو برخورد کرد و در ادامه به سمت پایین سُر خورد و به یک فروشگاه برخورد کرد. در صحن شورای شهر تهران هم به این حادثه اشاره شد. ناصرامانی عضو شورای شهر تهران یادآور شد که […]

آبان سال گذشته در منطقه شهران یک تانکر سوخت با ظرفیت ۳۰ هزار لیتر ترمزش برید و با تعدادی خودرو برخورد کرد و در ادامه به سمت پایین سُر خورد و به یک فروشگاه برخورد کرد.

در صحن شورای شهر تهران هم به این حادثه اشاره شد. ناصرامانی عضو شورای شهر تهران یادآور شد که اصلی‌ترین خطر برای مردم جدا از انبار نفت، تردد تانکرهاست. این قضیه تانکرها با بحث‌های فنی قابل پیشگیری نیست؛ چراکه بحث اشتباه انسانی در آن دخیل است. کافی است که راننده نتواند تانکر را کنترل کند؛ سال ۹۳ هم یک بار تانکری دور میدان شهران که شیب زیادی دارد، واژگون شد و تمام جوی‌های آب پر از بنزین شد، سال ۹۷ هم یک ماشین آتش گرفت.

در شورای پنجم هم بعد از انفجار در بندر بیروت، مجید فراهانی، عضو شورای شهر پنجم، توجه اهالی پایتخت را به انبار نفت شمال غرب تهران در منطقه شهران جلب کرد؛ مخزن نفت بزرگی که به گفته او در صورت انفجار مانند عروس خاورمیانه که در آتش سوخت، بخش زیادی از تهران را هم تبدیل به تلی از خاکستر کند.

در همان مقطع (سال ۱۳۹۹) مدیر کل مدیریت بحران استان تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها تأکید کرد: خطری تهران را از جانب انبارهای نفت تهدید نمی‌کند و هیچ جای نگرانی از این نظر وجود ندارد.

 اما وضعیت ایمنی و تغییر مسیر تانکرهای حمل سوخت به کجارسیده است؟ سید علی شریفی -معاون پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران- در گفت‌و‌گو با اکوایران در این خصوص توضیح می‌دهد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]