مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با بیان اینکه در کنار تمام چالشهای مطرح شده در اقتصاد فعالیتهای صنفی چارهگشا خواهد بود، گفت: شهرکهای مولد صنفی، ناجی اقتصاد همدان هستند.
مصطفی حقیقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: احداث نواحی و شهرکهای صنفی و صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به جذب سرمایهگذاری و در نتیجه پویا شدن اقتصاد منطقه منجر میشود که در همین راستا در تلاش هستیم شهرکهای مولد صنفی و صنعتی را در استان با نگاه حمایت از بخش خصوصی افزایش دهیم.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد شهرکهای صنفی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار به کاهش هزینهها و استفاده بهینه از ظرفیتها در تکمیل زنجیره تامین تا توزیع کمک میکند، عنوان کرد: در شهرکهای صنفی خدمات بهتری میتوان به اصناف و اتحادیههای صنفی ارائه کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با بیان اینکه با توجه به تنوع کارهایی که اصناف انجاممیدهند به سه دسته تولیدی، توزیعی و خدماتی تقسیم میشوند، گفت: بیش از ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی در همدان فعال هستند که به تازگی دومین شهرک صنفی صنعتی بوعلی ۴ بعد از شهرک صنفی بوعلی ۲, در همدان به صورت مشارکتی کلنگزنی شده و قرار است تا در مرحله نخست و فاز اولیه این شهرک مساحت ۴۰ هکتاری برای استقرار ۱۸۰ واحد صنفی ترهبار مهیا شود.
حقیقی تاکید کرد: از مزایای ایجاد و حضور واحدهای صنفی در شهرکها استفاده از حمایت دولت در ارائه خدماتی چون آب، برق، گاز و تلفن و دیگر امکانات است.
وی افزود: در همین راستا قیمت زمین نیز با قیمت کارشناسی شده و توافقی با شرکت شهرکهای صنعتی در اختیار اصناف همدان قرار گرفته و این مسئله قیمت تمامشده را برای استقرار صنوف کاهش میدهد که بسیار حائز اهمیت است، چرا که درگذشته تمامی این هزینهها برعهده صنوف بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه جایگاه صنایع کوچک در تحقق شعار سال دارای اهمیت است، چرا که یکی از جلوههای مشارکت مردم در اقتصاد محسوب میشوند، عنوان کرد: شهرکهای صنفی با مشارکت صنوف مختلف ایجاد میشود که به طور قطع از گروههای اقتصادی مردمی همین اصناف و کسبه به شمار میرود، بنابراین با ورود و مشارکت اصناف به عنوان بخش قابل توجهی از گروههای مردمی شاهد مولد بودن شهرکهای صنفی با بهرهمندی از تمام مزایای دولتی در راستای توسعه اقتصادی استان همدان باشیم.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم