۷۰درصد از درآمد سالانه سازمان منطقه آزاد اروند صرف هزینه‌های زیرساختی می‌شود
۷۰درصد از درآمد سالانه سازمان منطقه آزاد اروند صرف هزینه‌های زیرساختی می‌شود

آبادان- زارعی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت:سازمان منطقه آزاد اروند سالیانه بیش از ۷۰درصد از منابع درآمدی خود را صرف هزینه‌های زیرساختی در بخش‌های عمرانی، فرهنگی و توسعه تولید و صادرات می‌کند.

علی زارعی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به جلسه مشترک با اعضای کمیسیون نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که با حضور اعضای این کمیسیون، استاندار خوزستان و هیات همراه، نمایندگان مردم آبادان و خرمشهر در مجلس و دیگر مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: منطقه آزاد اروند به دلیل دسترسی به رودخانه کارون و اروند و نزدیکی به خلیج فارس، دارا بودن مرز زمینی و دریایی با کشورهای همسایه و داشتن حمل و نقل ترکیبی، یکی از مهم ترین مناطق آزاد تجاری و صنعتی ایران است که شرایط ویژه ای برای توسعه تجارت و سرمایه گذاری فراهم آورده است.

وی حمایت از تولید و افزایش ظرفیت های اقتصادی صادرات را یکی از اولویت های سازمان منطقه آزاد اروند دانست و افزود: سال گذشته بیش از ۸۵۰ میلیون دلار صادرات از طریق گذرگاه های مرزی این منطقه انجام شده است که از این میزان، ۲۲۰میلیون دلار متعلق به صادرات تولیدات منطقه بوده است.

زارعی وجود شهرک های صنعتی منطقه آزاد اروند با ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار زیربنا را یک امتیاز مهم ارزیابی کرد و گفت: وجود دو شهرک صنعتی در آبادان و خرمشهر، ظرفیت بسبار خوبی برای تولید و صادرات است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، توضیح داد: امسال در معاونت اقتصادی این سازمان، صادرات بیش از یک میلیارد دلار هدف گذاری شده که امیدواریم به این رقم دست پیدا کرده و برای اهداف بزرگ تر تلاش کنیم.

زارعی ادامه داد: سالانه بیش از ۷۰ درصد از درآمدهای این سازمان صرف هزینه های زیرساختی در بخش های عمرانی، فرهنگی و زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه تولید و صادرات می شود.

وی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در سال گذشته موفق به کسب عنوان برتر در بین مناطق آزاد کشور شد، خاطرنشان کرد: این عنوان بر اساس ارزیابی های دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به دست آمد و در ۶ ماهه نخست سال جاری نیز مجددا اروند توانست در حوزه های مختلف مقام نخست را از بین دیگر مناطق به خود اختصاص دهد.

زارعی تصریح کرد: یکی از مهم ترین مباحث در حمایت از تولید، اصلاح قانون مناطق آزاد، قوانین متناقض و مالیات بر ارزش افزوده است که به یکی از چالش های این مناطق تبدیل شده است.

وی اهمیت همکاری های بین بخشی را باور این سازمان عنوان کرد و بیان داشت: معتقدیم با تشکیل کارگروه های تخصصی در استان و همراهی که مجموعه استان و نمایندگان محترم مجلس با منطقه آزاد اروند داشته و دارد؛ می توانیم زمینه ساز توسعه و پیشرفت اقتصادی و تجاری در حوزه های مختلف از جمله صنایع مختلف پتروشیمی، انرژی، کشاورزی، شیلات و گردشگری در منطقه و استان، باشیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]