پلتفرم ویاودی «شیدا» با مالکیت صددرصدی گروه مالی گردشگری (بانک گردشگری) به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد.
براساس اعلام این پلتفرم، به زودی و در تاریخ آغاز به کار رسمی، «شیدا» با سریالها و برنامههای اختصاصی متنوع و همچنین آرشیو کاملی از محتواهای خارجی در ژانرهای مختلف با دوبله و زیرنویس اختصاصی، مستندهای کمیاب، فیلمهای کوتاه، انیمیشن، برنامههای ورزشی و موسیقی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
اولین پلتفرم ویاودی با حمایت یک بانک
بانک گردشگری، ظاهرا نخستین بانک ایرانی است که در حوزه اقتصاد هنر سرمایهگذاری کرده است. مهدی جهانگیری، رییس هیات مدیره گروه مالی گردشگری، با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: «جهان ما جهان عجیب روایتها و قصههاست، از داستان بزرگ آفرینش و سرگذشت آدم و حوا گرفته تا قصه بلند «هزار و یک شب»، چه خوب است که در دنیای امروز هم، صنعت نمایش فیلم و سریال ما چه از مدیوم تلویزیون و چه از قاب جادویی سینما آنقدر پرمایه و وفادار به جریان روایت باشد که بتواند گوشهای از بار دراماتیک و چندلایه هستی انسان امروز را به دوش بکشد.»
از مهمترین اهداف این پلتفرم، حمایت از کارآفرینی در حوزه سینما و ایجاد اشتغال پایدار برای هنرمندان و تولیدکنندگان داخلی ذکر شده است.
سریال «آبان» اولین محصول اختصاصی شیدا
سریال آبان، در ژانر درام اجتماعی و عاشقانه با کارگردانی رضا دادویی و تهیه کنندگی مجید مولایی تولید شده است. سریال «آبان» محصول کشور ایران و در سال ۱۴۰۳ با هنرمندی شهاب حسینی، لاله مرزبان و امین حیایی، میرسعید مولویان، رضا اخلاقیراد و بهاره کیان افشار با حضور مینا ساداتی به تصویر درآمده است. اولین قسمت «آبان» در تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ همزمان با رونمایی رسمی پلتفرم «شیدا» منتشر شد.
دیگر آثار اختصاصی شیدا
فیلم «تئاتر هفت خان اسفندیار»: نمایشی اقتباسی از شاهنامه که جلوهای از فرهنگ و اسطورههای ایرانی را به تصویر میکشد.
فیلم «کنسرت علیرضا قربانی»: اجرای زنده یکی از فاخرترین هنرمندان موسیقی ایرانی که تجربهای شنیداری و دیداری بینظیر را برای مخاطبان فراهم میکند.
انیمیشن «شنگول و منگول»: بازآفرینی یکی از خاطرهانگیزترین قصههای دوران کودکی که با تکنیکهای مدرن انیمیشنسازی ساخته شده است.
سریال «بامداد خمار»: اقتباسی از رمان معروفی به همین نام که داستانی پر احساس و تأثیرگذار را برای بینندگان به تصویر میکشد.
باید دید که «شیدا» چگونه در آینده نزدیک میتواند جایگاه خود را در میان مخاطبان پیدا کند و با رقبایی همچون فیلیمو، نماوا و فیلمنت رقابت کند.
- نویسنده: استارتاپ ۳۶۰