فیک نیوز، جعل با هوش مصنوعی و اخراج
فیک نیوز، جعل با هوش مصنوعی و اخراج

اگر کارتان خبرنگاری است یا استاد دانشگاهتان به شما گفته که یک متن در رابطه با موضوع خاصی بنویسید، بهتر است به سراغ استفاده از هوش مصنوعی نروید. زیرا این دقیقاً همان چیزی است که باعث استعفای یک خبرنگار آمریکایی شده است.

 به گزارش خبرآنلاین، «آرون پلزار»، خبرنگار بخش محیط‌زیست روزنامه Wyoming، پس از افشای استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن اخبار مجبور به استعفا شده است. این موضوع پس از آن رخ داد که یکی از رقبا این تقلب را کشف کرد و نشریه نیویورک تایمز نیز به آن پرداخت.
این خبرنگار از هوش مصنوعی برای ساخت نقل‌قول تقلبی استفاده می‌کرد
به نقل از دیجیاتو، پلزار در تاریخ ۲ آگوست، یعنی تنها دو ماه بعد از شروع فعالیت در روزنامه Wyoming، از این کار استعفا داده است. در طی تحقیقات مشخص شد که او نه‌تنها از هوش مصنوعی برای نوشتن متن مقالات استفاده کرده است، بلکه حتی برخی نقل‌قول‌های مستقیم را هم با این فناوری ساخته است. «سی جی بیکر»، کسی که این تقلب را کشف کرد، به نیویورک تایمز گفت که برخی الگوها و عبارات عجیب در نوشته‌های پلزار وجود داشت. بیکر نویسنده روزنامه Powell Tribune، یکی از رقبای محلی روزنامه Wyoming است.

به گفته بیکر، نقل‌قول‌های ساختگی در نوشته‌های پلزار، ازجمله آن‌هایی که به سازمان‌های دولتی یا حتی فرماندار نسبت داده می‌شد، بسیار رسمی و بیشتر شبیه به چیزهایی بود که در اخبار خوانده می‌شود. روش بیکر برای پیداکردن این تقلب ساده بود. او شروع به بررسی نقل‌قول‌هایی کرد که فقط توسط روزنامه Wyoming پوشش داده شده بود و در هیچ نشریه یا وب‌سایت دیگری وجود نداشت. در نهایت او توانست ۷ مورد نقل‌قول تقلبی را بیاید که توسط هوش مصنوعی نوشته شده بودند.
نتایج این تحقیق در اختیار Cody Enterprise قرار گرفت و پس از انجام تحقیقات توسط این شرکت، آرون پلزار مجبور به استعفا شد. «کریس بیکن»، سردبیر Cody Enterprise، نیز در سرمقاله‌ای در روز دوشنبه به‌خاطر این موضوع عذرخواهی کرد.
۵۸۵۸

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]